Verzend- en retourbeleid

Verzenden

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen de 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden.

De levering gebeurt via Bpost. Dit neemt gemiddeld 2 tot 3 werkdagen in beslag binnen België. De levertijden zijn louter indicatief en kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding.

Foutief doorgeven van (adres)gegevens valt onder de verantwoordelijkheid van de klant en kan niet leiden tot een schadevergoeding. 

Voor beschadigingen, vermissingen of andere problemen tijdens de verzendingen, zijn wij niet aansprakelijk. Wij doen ons uiterste best om deze problemen te voorkomen.

Verzendkosten

Voor België

  • naar een Bpost afhaalpunt: € 4,70
  • voor levering aan huis: € 5,70

Voor Nederland:

  • voor levering aan huis: € 10,00

Retourneren en ruilen

Indien u niet tevreden bent over één of meerdere artikelen of u wenst een andere maat, dan kan u uw bestelling zonder reden retourneren en dat binnen de 14 dagen na aankoopdatum door het volledig en correct invullen van het bijgevoegd retourformulier. 

U kan uw ruil- of retouraanvraag online aan ons doorgeven per mail via [email protected]. U dient uw e-mailadres ter controle op te geven.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant tenzij de reden van retour bij Leon et Leonie ligt, dan staan wij in voor de retourkosten. 

Wanneer u iets wil retourneren, dient u volgende regels in acht te nemen:

  • Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren en dat vanaf de dag van aankoop.
  • De goederen moeten in originele staat zijn en mogen dus in geen enkel geval gedragen (behalve om te passen), beschadigd of bevuild zijn. Ook het artikelkaartje moet aan de kleding blijven en de goederen dienen in een degelijke verpakking verstuurd te worden zodat er tijdens het retourproces niets kan mislopen.
  • Retourpakketten die onvoldoende gefrankeerd worden, zullen niet aangenomen worden door Leon et Leonie.
  • Wanneer het retourpakket goedgekeurd is door ons, zal het retourbedrag binnen de 7 dagen teruggestort worden op de rekening die vermeld staat op het retourformulier.
  • Artikelen die u wenst te retourneren kunnen ook binnengebracht worden in de winkel tijdens de openingsuren of op afspraak.